Courgette-tomatentaart

750 gr. Courgettes
250 gr. Tomaten
100 gr. Belegen kaas
2 tenen knoflook
6 eieren
2 tl. Provençaalse kruiden
olijfolie
nootmuskaat
peper en zout

Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius.
Smeer een vuurvaste schaal dun in met olijfolie.
Ontvel de tomaten en snijd ze in plakken.
Rasp de gewassen, ongeschilde courgettes. Bak de courgetterasp in een beetje olie in de koekenpan.
Roer alles af en toe om zodat het vocht verdampt.
Doe de fijngehakte tenen knoflook, de kruiden, het zout en de peper in dit mengsel.
Laat de courgetterasp ongeveer 10 min.
Op een tamelijk laag vuur stoven.
Klop de eieren los en roer hier de kaas en wat nootmuskaat door.
Schep de plakken tomaat en de courgetterasp door de eieren en giet alles in de schaal.
Laat de taart in ongeveer 20 min.
In de oven gaar worden. Deze hartige taart kan zowel warm als koud gegeten worden.